Winactie: Gesigneerde exemplaren van De derde stem

Omdat in september Connie's Boekenblog 1 jaar bestaat mag ik van uitgeverij A.W. Bruna 5 gesigneerde boeken weggeven van De derde stem van Cilla en Rolf Börjlind.

Het Zweedse echtpaar Cilla en Rolf Börjlind zijn de meest bekende en bekroonde scenarioschrijvers van Zweden. Zij zijn verantwoordelijk voor maar liefst 44 films voor bioscoop en tv, waaronder 26 Martin Beck Films.
Met Springvloed debuteerden zij met hun eerste gezamenlijke misdaad roman. Springvloed, het eerste deel van de trilogie met Olivia Rönning en Tom Stilton in de hoofdrollen, verscheen in mei 2013.

De serie is ondertussen al in 25 landen verschenen en krijgt erg goede kritieken.

De derde stem is het tweede deel maar is ook goed los te lezen. Dit is de samenvatting zoals die online te vinden is:

De blinde assistente van een messenwerper wordt levenloos aangetroffen in een park in Marseille. Ze is de ex van een goede vriend van Tom Stilton, en samen onderzoeken ze haar dood. 
Intussen wordt in Stockholm het lijk van douanebeambte Bengt Sahlmann aangetroffen. Er is gepoogd het op zelfmoord te laten lijken, maar dat is overduidelijk niet het geval en de politie legt onmiddellijk de link met een grote drugsvangst van de douane. De zaak belandt op het bureau van Mette Olsäter, die het team leidt dat een grote internationale drugszwendel onderzoekt. 
Olivia Rönning is terug uit Mexico en raakt bij toeval betrokken bij de zaak-Sahlmann. Ze kiest daarin – hoe kan het ook anders – een heel andere weg dan het team van Mette Olsäter en komt zo op het spoor van de moordenaar. Maar die weet op zijn beurt inmiddels ook wie Olivia is…
De winactie
Als je één van de gesigneerde exemplaren wil winnen laat dan onder het bericht op mijn Boekenblog of op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog een reactie achter.
Je kunt meedoen tot en met 6 september.
Na de bekendmaking heb je een week om te reageren, anders wordt er iemand anders geloot. Dus hou mijn blog in de gaten...

Veel succes.

Labels: