Boekpresentatie: Verbroken - Linda Jansma

Vandaag werd Verbroken, de zevende thriller van Linda Jansma gepresenteerd. De locatie was een gezellige strandtent in Almere. Het weer was echt zomers, zodat we heerlijk buiten in het zonnetje konden zitten voordat de boekpresentatie begon. En ook erna kon er buiten onder het genot van een hapje en en een drankje genoten worden van gezellige gesprekken en het mooie weer.

Om 14:00 heette Ilse Karman iedereen van harte welkom. Ze houdt het kort, zei ze, omdat iedereen wel weet hoe trots ze op Linda is. Ilse vroeg zich af hoe Linda het toch voor elkaar heeft gekregen om weer een heel gaaf boek te schrijven.

Daarna kwam Linda aan het woord.
Ze vertelde dat ze Verbroken met veel plezier geschreven heeft. En dat het alweer vijf jaar geleden was dat Ilse Karman wat zag in haar eerste boek.
Ook bedankte Linda een aantal mensen die geholpen hebben bij de totstandkoming van het boek.

Collega auteur Linda Samplonius stelde Linda een aantal vragen. Maar al snel draaide ze haar aanpak om en ging ze de aanwezigen vragen stellen over Linda Jansma. Ze ging eens uitzoeken hoeveel de trouwe fans nu eigenlijk van Linda wisten. Via een afvalrace werd er doorgegaan met vragen tot er nog maar één persoon over was. De winnaar kreeg het eerste gesigneerde boek van Linda. Erg leuk voor deze dame want ze was helemaal uit België gekomen voor de boekpresentatie.

Als afsluiting kreeg Linda een grote bos bloemen van Ilse Karman. Daarna konden er boeken gekocht en/of gesigneerd worden.

Het was een erg gezellige middag.

Mijn recensie van Verbroken kun je hier vinden.
Een echte aanrader.

Labels: ,