Win een gesigneerd exemplaar van Spiegelgeest van Cocky van Dijk

Ook deze maand is er weer een leuke winactie op mijn blog. Van Cocky van Dijk mag ik het boek Spiegelgeest weggeven, dat ze speciaal voor de winnaar zal signeren. Het is het eerste deel van de DrakenZieler trilogie, een boek dat zowel mijn zoon Kevin en ik met veel plezier hebben gelezen.
Het tweede deel Sluimergeest is net verschenen. Zelf heb ik het nog niet gelezen maar Kevin wel en hij was erg enthousiast en ziet uit naar deel drie.

Om een idee te geven waar het boek overgaat zet ik hier de tekst die op de achterflap staat

Naast de 'Lege vallei', de sterftegrond van de Draken, staat de Drakenburcht. Hier wordt elk jaar een Proeve gehouden. Fenna doet dit jaar een poging en slaagt. Tijdens haar opleiding blijkt ze uitzonderlijk sterk te zijn en ze wordt geselecteerd om Drakenzieler te worden. 

Wat Fenna niet weet is, dat de Drakenburcht en het Koningshuis achter de schermen jacht maken op een mysterieuze groepering die zichzelf 'De Kring' noemt. In deze samenleving, waar Draken en mensen al honderden jaren in harmonie samenleven, slacht de Kring op gruwelijke wijze de ene na de andere Draak af en steelt hun zielen. 

Het verraad bereikt ook de Drakenburcht. Tijdens een gevaarlijk ritueel wordt Fenna in de val gelokt. Ze weet zich echter met haar geest vast te klampen aan de ziel van haar monsterlijke belager. 

Fenna kan niet meer gered worden, dat beseft ze. Maar ze kan de in haar nog resterende tijd wel van doorslaggevend belang zijn in de komende strijd. Helaas blijkt de tegenstander vele malen sluwer dan gedacht. 

WINACTIE 

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met 30 augustus 2015 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Labels: