September feestmaand: 2x kans op een boekenpakket van Carlos Ruiz Zafón

Connie's boekenblog bestaat twee jaar en dat heb ik deze maand met veel plezier gevierd.
Vandaag staat de laatste winactie van September feestmaand op mijn blog.

Van uitgeverij A.W. Bruna / Signatuur mag ik twee pakketten met vier Young Adult boeken van Carlos Ruiz Zafón weggeven. Zelf heb ik er ter ere van het tweejarig bestaan van mijn blog bij ieder pakket een chocolade cijfer erbij gedaan. (vanzelfsprekend de 2).

De boeken zijn avontuurlijke verhalen met een bovennatuurlijk tintje en worden omschreven als mysterieus en griezelig.
Het zijn losstaande boeken waarvan ik hier de tekst die op de achterflap staat neerzet om een indruk te geven van de inhoud.

De Nevelprins
1943: de vader van Max Carver besluit met zijn gezin naar een oud, mysterieus huis in een dorp aan de kust te verhuizen. Max en zijn zus Alicia sluiten al snel vriendschap met Roland en zijn grootvader, de vuurtorenwachter. Hij was de enige overlevende van een Schipbreuk met de Orpheus. Wanneer de drie vrienden meer te weten komen over dit geheimzinnige schip, begint het huiveringwekkende verhaal van de Nevelprins zich in al zijn gruwelijkheid te openbaren. ...

Het middernachtspaleis
Calcutta 1932 : Ben en zijn vrienden van het geheime Chowbar Genootschap zijn net zestien geworden. Het is tijd om het weeshuis, waar ze zijn opgegroeid, te verlaten. Bij het afscheidsfeest verschijnt plotseling een oude vrouw met een jong meisje, Sheere, door wie Ben meteen gefascineerd is. Wie is zij? Als Ben en Sheere ontdekken wat hen met elkaar verbindt, worden ze al omringd door gevaar, een gevaar dat hen diep de onderwereld van Calcutta intrekt. ...

Septemberlichten
Op het landgoed van speelgoedfabrikant Lazarus aan de Normandische kust is niets wat het lijkt. Na de plotse dood van Hannah, het hulpje in de huishouding, gaan Irene, de dochter van Hannah's baas, en haar vriend Ismael (puntjes op e) op onderzoek uit.
Stukje bij beetje komen ze er achter dat de speelgoedfabrikant een duister geheim bewaard. ...

Marina 
Mei 1980, Elke vierde zondag van de maand verschijnt in het kerkhof van Barcelona een koets, getrokken door zwarte paarden. Er stapt een vrouw uit, in het zwart gekleed. Ze loopt naar een grafsteen die geen naam vermeldt, maar waarop alleen een mysterieuze afbeelding van een zwarte vlinder te zien is.
Als de 15-jarige Oscar en Marina besluiten haar te achtervolgen, begint een reis die hen naar een duister geheim leidt in het raadselachtige Labyrint onder de straten van een vergeten, naoorlogs Barcelona.


Je kunt kans maken op 1 van de boeken pakketten (en de chocola) door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met dinsdag 6 oktober 2015 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Labels: