September feestmaand: 3x kans op In naam van mijn moeder - Hanni Münzer

Van Xander uitgevers mag ik in deze feestmaand drie keer het boek In naam van mijn moeder van Hanni Münzer weggeven.

De uitgever beschrijft het als een ontroerende oorlogsroman en noemt het een aangrijpend boek met veel impact.
Zelf heb ik het boek nog niet gelezen, ik heb nog een enorme te lezen stapel thuis liggen. Dit boek staat zeker op de lijst van boeken die ik nog wil gaan lezen.

Om een idee te geven over de inhoud van In naam van mijn moeder geef ik hier de samenvatting zoals ik die bij Bol gevonden heb.

Samenvatting 
Tijdens het opruimen van oma Elisabeths huis stuiten Felicity en haar moeder Martha op een dagboek. Stukje bij beetje ontdekken ze het donkerste hoofdstuk uit hun familiegeschiedenis. Duitsland, 1937. Hitler staat aan de voet van zijn verwoestende succes. De Joodse dokter Gustav en operazangeres Elisabeth proberen met hun twee kinderen naar Londen te vluchten. Maar het plan mislukt en Elisabeth moet uitwijken naar Berlijn, waar ze de invloedrijke SS’er Albrecht Brunnmann ontmoet. Elisabeth staat voor een moeilijke keuze, maar besluit alles op alles te zetten. Hoe ver gaat ze om haar kinderen te redden?


Je kunt kans maken op één van de drie exemplaren door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met woensdag 30 september 2015 kun je reageren om kans te maken op één van de boeken.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaars bekend zijn gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Labels: