September feestmaand: Maak kans op een mooi boekenpakket


Notarishond Bobbie bewaakt
het pakket tot de uitslag
bekend is...
Deze keer mag ik van Boekhandel Bruna een pakket met twee thrillers weg geven.
Om er helemaal een onvergetelijke leeservaring van te maken heb ik er nog wat aardigheidjes bij gedaan.

Tekst achterflap "Zack"
Zack is het eerste deel uit de nieuwe Zweedse serie Hercules.

Inspecteur Zack Herry is een intrigerende held met een duister verleden die als een hedendaagse Hercules vecht tegen de onderwereld van Stockholm. Hij is dol op zijn baan, maar ook op het nachtleven met de verleidelijke drugs- en clubscene van de Zweedse hoofdstad. Een gevaarlijke combinatie.

Vier Thaise masseuses uit Stockholm worden dood gevonden. Samen met zijn Speciale Eenheid wordt Zack op de zaak gezet. Wie is het zieke brein achter de moorden? Is het motief vrouwenhaat, racisme of mensenhandel? Een ding is zeker: als Zack de zaak niet snel oplost, vallen er meer slachtoffers.

Tekst achterflap "Leven of dood"
Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is.

In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd door bewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn. Maar dan verdwijnt Audie de dag voor hij vrijkomt. Iedereen jaagt op hem, maar Audie heeft één doel: hij moet een leven redden voor het te laat is...

Mijn recensie van het boek kun je hier vinden.


Je kunt kans maken op dit mooie pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met zondag 27 september 2015 kun je reageren om kans te maken op het boekenpakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Veel succes

Labels: