Grumpy CAT - NEEgen levens

In november 2015 verschijnt er weer een boekje van Grumpy Cat met de titel NEEgen levens

Grumpy Cat (4 april 2012) is de bijnaam voor Tardar Sauce die wereldberoemd werd vanwege haar chagrijnige gelaatsuitdrukking. Volgens de eigenaar is dwerggroei de oorzaak van de permanente grumpy uitdrukking.
Grumpy Cat staat met haar gezicht op kalenders, t-shirts, mokken en meer. Er zijn talloze foto's van haar met bijschriften, boeken en zelfs een film.
In het eerste boek leerde ze mensen hoe je echt humeurig kunt worden.

In NEEgen levens leert ze je de kunst van het nee zeggen.
Geheel in lijn met hedendaagse westerse psychologen gaat ze je leren om vaker 'nee' te zeggen. Sterker nog om ALTIJD 'nee' te zeggen.
Grumpy Cat's NEEgen levens is een boek met Grumpy Cat's allerminst favoriete dingen - zoals cadeautjes, kittens, kunst en knuffelen - en de juiste manier om daarmee om te gaan.


Deze wereldberoemde, demotiverende goeroe helpt je om je innerlijke chagrijn te bevrijden.

Van deze Grumpy Cat wordt ik juist vrolijk
Quote van zoon Kevin:
Geweldig dit boek, zo leuk
Wat mij betreft is de missie van Grumpy Cat om de innerlijke chagrijn in me te bevrijden beslist niet gelukt. Als ik naar de cover kijk en die chagrijnige snoet ziet word ik al vrolijk, alleen daarom zou ik het boekje al kopen of aan iemand cadeau geven.
Het is een perfect boekje om aan iemand als geschenk te geven, de meeste mensen zullen de foto's met bijschriften erg grappig vinden denk ik. Leuk natuurlijk voor de fans van Grumpy Cat om foto's in boekvorm te krijgen. Maar ook om iemand op te vrolijken of juist even lekker te laten mopperen. Ook met de feestdagen in zicht zeker een tip.

Als je het boekje open slaat kun je als lezer direct in de stemming komen om meer nee te gaan zeggen. Het woord staat er ontzettend vaak in.
Daarna valt te lezen dat het boek is opgedragen aan het beste woord in de wereld: NEE.
Voordat de foto's beginnen wordt nog even op grappige wijze uitgelegd waarom het woord nee absoluut beter is dan het woord ja. Zoals Grumpy Cat het zegt: Ja zeggen wordt ernstig overschat. Als je echt niks wilt bereiken heb je maar 1 magisch woord nodig: NEE.

Waar er door Grumpy Cat allemaal nee op gezegd wordt is te zien op veel grappige foto's met tekst erbij. Er wordt nee gezegd tegen zowat alles zoals zwemmen, positief denken, feest, trouwen, puppy's en noem het maar op.

Om goed nee te kunnen zeggen tegen de wereld na het lezen van dit boekje zitten er achterin stikkers met gebruiksaanwijzing:
Verspreid mijn chagrijn in drie eenvoudige stappen:
  1. Zoek iets wat je stom vind 
  2. Plak er een nee stikker op 
  3. Herhaal 
Conclusie 
Een boekje over een sacherijnige poes waar je als lezer juist vrolijk van wordt. Leuke foto's en teksten. Een heerlijk boekje om weg te geven of om als cadeau te vragen.


Boekgegevens
Titel:Grumpy CAT - NEEgen levens
Omvang :96 pagina's
Formaat :12,7 bij 17,8 cm
Uitgever:BBNC
Verschenen:November2015
ISBN:9789045318806

Labels: