Win een gesigneerd exemplaar van Drakenbloed - Pepper Kay

Een extra winactie deze maand.
Van Pepper Kay mag ik een gesigneerd exemplaar van haar boek Drakenbloed weggeven. Over mijn ontmoeting met Pepper Kay waar ik het boek kreeg kun je hier meer lezen.

Drakenbloed heb ik met veel plezier gelezen. Voor meer informatie kun je mijn recensie lezen. En ik zet hier de tekst die op de achterflap staat.

Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa's lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt. 

De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks gebeurtenissen waar Tessa geen invloed op heeft. 
Ze komt terecht in een andere wereld. Een wereld met magie. De mensen die ze daar ontmoet, proberen haar een taak op te dringen. Iets waar Tessa niets van wil weten. Het enige wat zij wil is naar huis om haar leven als archeologe weer op te pakken. 

Gaandeweg wordt het Tessa echter duidelijk dat ze geen keus heeft. Er is geen weg terug. Ze wordt in een bepaalde richting gedwongen en zal de strijd moeten aangaan. Een strijd op leven en dood. 


Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met dinsdag 3 november 2015 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Labels: