Winactie: Cupcakes en een koffer en Geknipt voor haar

Van uitgever 202Publishers mag ik een pakket van twee boeken van Yara March weggeven: Cupcakes en een koffer en Geknipt voor haar
Ik heb de boeken met plezier gelezen en wil zeker het volgende boek ook lezen.

Om je een idee te geven van de inhoud zet ik de teksten van de achterflap hier.

Cupcakes en een koffer
Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat, kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Vinden ze hun grote liefde?
Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. Er moeten eerst doden vallen voor ook de politie duidelijk wordt, wat er aan de hand is...
Geknipt voor haar
Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vind ze in haar salon een van haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode.
Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?

Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk.
Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijke man op, blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan.
Lopen ook hun levens gevaar?

Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.
Je kunt meedoen voor de twee boeken door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met maandag 25 januari 2016 kun je reageren om kans te maken op deze twee boeken

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Labels: