Winactie: Van XL naar S - Mieke Koster

Maak kans op dit mooi kookboek Van XL naar S van Mieke Kosters. (Lekker afvallen met meer dan 200 recepten).

Ik ben heel enthousiast over dit boek en vindt het dan ook erg leuk dat ik van Overamstel uitgevers een exemplaar weg mag geven. Mijn bespreking van het boek kun je hier vinden.

Op de achterflap van het boek staat deze tekst:

Slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes
Mieke Kosters is zelf 18 kilo afgevallen met elke dag melkchocolade. Ze gelooft niet in diëten en vind de meeste (super)food - en gezondheidshypes te overdreven. Als je graag wat kilo's kwijt wilt, hoef je niet opeens heel anders of nog gezonder te eten - maar vooral minder. Waar afvallen in de kern om draait: matigen, balans vinden, slim combineren en bewust kiezen. En precies dat is met Van XL naar S heel eenvoudig.

Meer dan 200 recepten om af te vallen
Elk recept in dit boek heeft een maat: XS, S, M, L, of XL. Met enkel XL's val je niet af, maar van alleen XS'jes wordt je rebels. Dus combineer: neem je tussendoor een chocolate chip cookie met mousse (XL), houd het dan 's avonds bij verse tomatensoep met brood (S).
En houd je van een stevig ontbijt met Home Made granola, Griekse yoghurt en vers fruit (L) dan kies je als lunch een S'je van lekker belegde crackers of een simpele, slanke tosti.
Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met woensdag 13 januari 2016 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Labels: