Reina Crispijn wint Valentijnprijs 2016

Zoals ik gisteren al aankondigde is bij TIJD VOOR MAX de winnaar van de Valentijnprijs vanmiddag bekend gemaakt. Gerda van Wageningen vertelde waar de jury op gelet heeft waarna iedere genomineerde 20 seconden de tijd kreeg om iets over hun boek te vertellen.
20 seconden bleek niet zo gemakkelijk, maar er werd toch een goed idee over de verhalen gegeven.

Daarna las Gerda een klein stukje uit het juryrapport voor en maakte de winnaar bekend.

De winnaar is Reina Crispijn met Dochter van de sterren.

Samenvatting van Dochter van de sterren
Na een verbroken relatie vertrekt Hester Taminio naar Landsend, waar ze gaat werken voor de bekende schrijver Alexander Hagoort. Alexander is een onvoorspelbare man: het ene moment is hij de vriendelijkheid zelve, het volgende gedraagt hij zich ontzettend bot en kortaf. Hester wordt nieuwsgierig naar hem, en naar het verleden van zijn familie. Als ze de zolder opruimt, ontdekt ze een bruidskist waarin de dagboekschriften van Alexanders moeder verborgen liggen. Dan wordt haar veel meer duidelijk.

De hartverwarmende roman Dochter van de sterren van Reina Crispijn neemt je mee naar Landsend, het fictieve kustplaatsje dat ook al het toneel was van Dochter van de maan. Crispijn weet die plek en de mensen zo te beschrijven dat je je in een sprookjeswereld waant

Reina Crispijn van harte gefeliciteerd!!!!

Labels: